Το πλεονέκτημα της Μπεσίκτας για Ρενάτο Σάντσες

Ο Ρενάτο Σάντσες που αναφέρθηκε σε μεταγραφικά ρεπορτάζ για Ολυμπιακό και Μπεσίκτας είναι το αγαπημένο παιδί του Φερνάντο Σάντος.

Το πλεονέκτημα της Μπεσίκτας για Ρενάτο Σάντσες

Ο Ολυμπιακός είναι μία εκ των ομάδων που φέρεται να έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και παίζει δανεικός στην Ρόμα.

Τα ίδια μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν και την Μπεσίκτας που υποδέχτηκε την Δευτέρα (8/1) το νέο της προπονητή, τον Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και με τις μεγάλες επιτυχίες με την Εθνική Πορτογαλίας ήταν εκείνος που είχε καλέσει τον Ρενάτο Σάντσες για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε ηλικία 18,5 ετών. Τον είχε εμπιστευτεί σε όλη τη θητεία του στον πάγκο της χώρας του, παρότι στο ντεμπούτο του έξοχου χαφ η Πορτογαλία είχε χάσει από την Βουλγαρία. Στα 19 του ο άσος της Μπενφίκα και μετέπειτα με τις πολυδάπανες μεταγραφές σε κλαμπ όπως η Μπάγερν, η Παρί, η Λιλ και η Ρόμα, είχε ήδη πέντε διεθνή ματς στα πόδια του και την πρώτη του ασίστ σε ένα πανεύκολο 7-0 με την Ανδόρα. Είχε ήδη όμως αντιμετωπίσει Βέλγους και Άγγλους.

Ο Σάντος είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Μπεσίκτας για να πάρει στην Κωνσταντινούπολη τον 26χρονο χαφ που έχει αρκετά προβλήματα στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας του σε Παρί και Ρόμα, αλλά δεν παύει να είναι ένας υπέροχος μέσος που σε πρωταθλήματα όπως το τουρκικό ή το ελληνικό μπορεί να κάνει άνετα τη διαφορά.