ΟΦΗ-Λαμία 1-1: «Τσίμπησε» τον βαθμό (highlights)

Λαμία και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Κρήτη σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο δεν ήθελαν να χάσουν. Δοκάρι στο 26' με τον Φελίπε είχαν οι γηπεδούχοι

ΟΦΗ-Λαμία 1-1: «Τσίμπησε» τον βαθμό (highlights)

Η Λαμία κατάφερε να πάρει έναν βαθμό από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική.

Μάλιστα για 10η αγωνιστική η ομάδα του Πέπε Μελ έμεινε χωρίς νίκη και παραμένει στα… χαμηλά της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, καθώς στο 3’ του αγώνα κιόλας ο Ακούνια μετά από μια πολύ ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου έφτασε σε θέση βολής και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια όμως οπισθοχώρησαν και επέτρεψαν στον ΟΦΗ να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία, βγήκαν μπροστά, έχασαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι στο 26’ με τον Φελίπε και στο 38’ μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέϊρα, που ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, ισοφάρισαν σε 1-1.

Η Λαμία έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 59’ με τον Ακούνια, ο οποίος βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή απέναντι στον Μπάουμαν, αλλά έκανε πολύ κακό πλασέ.

Οι δύο προπονητές έκαναν αναπροσαρμογές στις ενδεκάδες τους προσπαθώντας να κάνουν πιο επιθετικές τις ομάδες τους και το παιχνίδι έγινε ανοιχτό χωρίς όμως οι δύο αντίπαλοι να καταφέρουν κάτι.

Μετά το 80’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς η κούραση άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών, ενώ πλέον οι παίκτες άρχισαν να σκέφτονται και την… ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που «σφράγισε» την ιστορία του ματς.

Μικρογραφία

ΟΦΗ- Λαμία 1-1

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερς: Ακούνια (3’) - Νέιρα (38’)

Κίτρινες: Μοσκέρα (13’), Μπάκιτς (16’), Αμπάντα (56’), Γκλάζερ (86’)- Τζανδάρης (9’), Ακούνια (16’), Στάνκο (94’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν - Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Άμπαντα - Γκαγιέγκος, Μπάκιτς – Τοράλ (72΄ Αποστολάκης), Νέιρα (56’ Ντίκο), Μοσκέρα (62’ Ριέρα) – Φελίπε (73’ Γκλάζερ)

ΛΑΜΙΑ(Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ - Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Τζανδάρης, Νούνιες (62’ Στάνκο), Σλίβκα (81’ Μούλα) - Ακούνια (62’ Μάλτσι), Μαρτίνεζ (46’ Σίντκλεϊ)