«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Ρενάτο Σάντσες»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στη Ρόμα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Ρενάτο Σάντσες»

Γαλλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόμα με τη μορφή του δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση χαφ και ο Πορτογάλος φέρεται πως τους έχει απασχολήσει για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο με τη φανέλα της Ρόμα και το πιθανότερο είναι πως οι Ιταλοί θα ψαχτούν για να διακόψουν το δανεισμό του. Το μεγάλο πρόβλημα με τον Ρενάτο είναι πως μονίμως είναι τραυματίας με αποτέλεσμα να έχει παίξει ελάχιστα με τη φανέλα των πρωτευουσιάνων. Συγκεκριμένα με τη Ρόμα έχει αγωνιστεί σε εννιά παιχνίδια και συνολικά σε 227 λεπτά.

Προς το παρόν η Ρόμα δεν έχει δηλώσει ότι θα διακόψει τον δανεισμό του, αλλά μοιάζει το πιθανότερο σενάριο, αφού ο παίκτης δεν μπορεί να βοηθήσει. Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Μπεσίκτας έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Ρενάτο. Μάλιστα ο παίκτης γνωρίζει καλά τον Φερνάντο Σάντος με τον οποίο το 2016 κέρδισε το Euro.

Τα δικαιώματα του Πορτογάλου μέσου ανήκουν στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες με το οποίο κάνει αρκετές δουλειές το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός. Να σημειώσουμε ότι με την Παρί έχει συμβόλαιο έως το 2027, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει για τον παίκτη ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι συνεχώς τραυματίας.