Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου έδωσαν την ψυχή τους»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού μέσα στο Φάληρο και... έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του

Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου έδωσαν την ψυχή τους»

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν την ψυχή τους και έπαιξαν, όπως έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ: «Το παιχνίδι ήταν μεγάλο. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε πολύ καλά, στα τελευταία τέσσερα λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος σκόραρε και άνοιξε ξανά το ματς.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν. Εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες κυρίως από αντεπίθεση, ο αντίπαλος όχι. Είμαι ευγνώμων στους ποδοσφαιριστές. Έδωσαν την ψυχή τους κι αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ».

Στο τέλος ο Αλμέιδα αναφερόμενος στη δική του επιρροή για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει τη νίκη υπογράμμισε: «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι αυτοί που πετυχαίνουν τα γκολ είναι άλλοι. Εμείς είμαστε απ' έξω, τους δίνουμε τα εργαλεία, αλλά αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».