ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Θωμά Μαύρο

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ όλων των ηλικιών τίμησαν τη μεγάλη μέρα του Θωμά Μαύρου στο AEK Shop της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Θωμά Μαύρο

Πάνω από τρεις χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα στο AEK Shop της «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δουν από κοντά τον θρύλο της «Ένωσης», Θωμά Μαύρο. Αναλυτικότερα οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν:

«Στη σημερινή εκδήλωση ήταν διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ, αλλά και η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους σε ένα event που ξεκίνησε από το πρωί και συνεχίκστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι, αφού η προσέλευση του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης ήταν αδιάκοπη!

H ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι πραγματικά πέρα από την δυνατότητα κάθε περιγραφής αυτό που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Θ(ε)ωμά! Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στην καρδιά και την ψυχή των οπαδών με τον Θωμά Μαύρο και γι΄αυτό και σήμερα, σχεδόν 37 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφτηκε ξανά ιστορία! Πρέπει να σημειωθεί πως οι 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση, εξαντλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα από την επίσημη ώρα έναρξης της εκδήλωσης!

Η χαρά και η συγκίνηση του Θωμά Μαύρου ήταν εμφανείς. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που υπηρετούσε την ΑΕΚ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά παραμένει αγαπητός και δημοφιλής ακόμα και στις γενιές που δεν τον είδαν να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Καραλής καλωσόρισε τον κόσμο που είχε κατακλύσει το ΑΕΚ Shop και περιέγραψε σε αδρές γραμμές τι σήμαινε και τι σημαίνει διαχρονικά το όνομα Θωμάς Μαύρος για την ΑΕΚ.

Οι παλιοί συμπαίκτες του Θωμά Μαύρου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μεγάλη μέρα προς τιμήν του. Δεκάδες από αυτούς επισκέφθηκαν το ΑΕΚ Shop στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και βρέθηκαν κοντά του.

Η σημερινή εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλία Αρμόδωρου, ο οποίος είχε υπάρξει συμπαίκτης του Θωμά Μαύρου στην ΑΕΚ τη δεκαετία του '80. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Καραούζας».