Κουλιεράκης: «Με αποφασιστικότητα κόντρα στον Άρη»

Ο Κώστας Κουλιεράκης αναφέρθηκε στο ντέρμπι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη.

Κουλιεράκης: «Με αποφασιστικότητα κόντρα στον Άρη»

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην έδρα του Άρη για την 17η αγωνιστική της Super League. Ενόψει του ντέρμπι ο Κώστας Κουλιεράκης παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, φαίνεται και από τους αγώνες μας, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με τον Άρη».

Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει εκεί απ' όπου σταμάτησε το 2023: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς, ακόμη και τώρα που είμαστε πρώτοι, ψάχνουμε πάντα το τρίποντο με καλή εμφάνιση».

Το πιο δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ έως τώρα: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο κάθε παίκτης δίνει το 100% και είναι πολύ σημαντικό ότι το σύνολο δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές».

Αν αισθάνονται επιπλέον πίεση λόγω της πρώτης θέσης: «Εμείς κάνουμε την δουλειά μας, δεν αλλάζει κάτι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα αποτυπώνεται στην βαθμολογία ότι είμαστε ουσιαστικοί και προσεκτικοί».

Για τις απουσίες των Εκόνγκ και Σαμάτα και την δήλωση Λουτσέσκου ότι μπορεί να βάλει αριστεροπόδαρο στόπερ ως δεξί αμυντικό: «Οπουδήποτε μας ζητηθεί από τον προπονητή να παίξουμε, θα το κάνουμε. Θα λείψουν δύο σημαντικοί παίκτες από την ομάδα και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το κενό τους».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Άμα είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι. Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας αρέσουν τα ντέρμπι με κόσμο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, είναι το ντέρμπι της πόλης, δεν εκπροσωπούμε μόνο την ομάδα αλλά και τον κόσμο.

Για τους παράγοντες που χρειάζονται σε τέτοια ντέρμπι και αν αυτό το ματς είναι το πιο δύσκολο από αυτά που έρχονται στη συνέχεια: «Άμα μπεις με αποφασιστικότητα και πάθος δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο».