Σα και στο πρωτάθλημα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα και στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα.

Σα και στο πρωτάθλημα!

Μέχρι τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει τον Ζοσέ Σα στα παιχνίδια του Europa League με Μίλαν και Ντουντελάνζ. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο πορτιέρε που έχει στη διάθεση του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες του δοκιμές ο 48χρονος τεχνικός ετοιμάζεται να βάλει βασικό στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε ματς της Super League και είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί απόψε κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Πάντως όσον αφορά στους υπόλοιπους δέκα που θα ξεκινήσουν το βράδυ ο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει όπως σας έγραψε το fosonline.gr και χθες. Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας. Μπουχαλάκης, Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ, Ποντένσε, Φορτούνης και Ναουέλ θα παίξουν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που αναμένεται να είναι ο Χριστοδουλόπουλος.