Ολυμπιακός: Η επιμονή για Τορίνο και Μπιέλ και το… ψάξιμο στην Ιταλία

Στην Ιταλία επιμένουν ότι η Τορίνο έχει τον Πεπ Μπιέλ στη λίστα της για να τον αποκτήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ο ατζέντης του ψάχνεται στη γειτονική χώρα.

Ολυμπιακός: Η επιμονή για Τορίνο και Μπιέλ και το… ψάξιμο στην Ιταλία

Ακόμα και μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Πεπ Μπιέλ συνεχίζει να μην βρίσκει χρόνο συμμετοχής και ρόλο. Κάπως έτσι φουντώνουν και τα σενάρια για το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Όπως έγραψε το «ΦΩΣ», τις ημέρες των εορτών βρέθηκε στη χώρα μας ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή και πέρασαν μαζί τις διακοπές. Ο ατζέντης του Ισπανού έχει αρχίσει και… σκαλίζει την ιταλική αγορά και ψάχνεται προς εκείνη την κατεύθυνση για να βρεθεί ομάδα που θα μπορέσει να αποκτήσει τον Μπιέλ.

Σε πρώτη φάση η κουβέντα για το μέλλον του Ισπανού γίνεται για δανεισμό, αφού ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος πως θέλει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Βέβαια για να συμβεί αυτό ο Μπιέλ θα πρέπει να παίζει και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στον Ολυμπιακό δεν παίρνει τον απαραίτητο χρόνο.

Στην Ιταλία υπάρχουν και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Τορίνο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του ιταλικού Βορρά ο Πελέγκρι και γι’ αυτό χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Μπιέλ είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στο… στόχαστρο της Τορίνο, αλλά τώρα φαίνεται πως οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και ο παίκτης πλέον έχει πειστεί πως θα ήταν προτιμότερο να αλλάξει φανέλα.