Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Μπιέλ ενόψει ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές του. Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Μπιέλ.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Μπιέλ ενόψει ΑΕΚ

Το πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε κρίνει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά σε εκείνο το ματς ο Μαροκινός τραυματίστηκε. Ο έμπειρος φορ υπέστη θλάση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα ματς με Ατρόμητο και Λαμία.

Σε μία στιγμή που η ομάδα του Πειραιά έχει βρεθεί εκ νέου σε δύσκολη θέση και θέλει πάση θυσία τη νίκη επί της ΑΕΚ, για πολλούς λόγους, έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Ελ Αραμπί προπονείται κανονικά και δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Από την πρώτη στιγμή ο Μαροκινός είχε… σημαδέψει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Είναι θέμα του προπονητή πλέον αν θα χρησιμοποιήσει τον Ελ Αραμπί, ενώ φαβορί για βασικός με την ΑΕΚ είναι ο Ναβάρο.

Όσον αφορά στον Πεπ Μπιέλ που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Λαμία ναι μεν γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως δεν θα προλάβει τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».