Ρίτσαρντς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει από τα λάθη του στο ματς με την Λαμία και να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ρίτσαρντς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίτσαρντς στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ...

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα στη Λαμία:

"Στη ζωή του ποδοσφαίρου έχεις πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ανατρέψεις τις καταστάσεις. Προφανώς είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα αλλά το γεγονός πως έχουμε το παιχνίδι την Κυριακή στρέφει όλη την προσοχή μας εκεί και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να έχουμε μια τελείως διαφορετική απόδοση και να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

"Πρώτα από όλα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και στη συνέχεια να ξεχάσουμε εκείνο το παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει όλοι να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Να βγάλουμε τον καλό εαυτό, να πιάσουμε καλή απόδοση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για το πόσο κοντά είναι στο να φτάσει το 100% της ετοιμότητας του:

"Είναι δύσκολο να το πω γιατί ήμουν για πολύ καιρό εκτός. Ωστόσο νομίζω πως κάθε φορά βρίσκομαι όλο και σε καλύτερη κατάσταση. Όσα περισσότερα λεπτά παίρνω τόσο περισσότερο βρίσκω τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν είμαι στο τοπ επίπεδο που θέλω αυτή τη στιγμή, αλλά πλησιάζω όλο και περισσότερο".