Δεν ισχύουν οι δηλώσεις Καμαρά στην Γαλλία

Οι φερόμενες ως δηλώσεις του Μαντί Καμαρά σε γαλλικό μέσο περί άρνησής του να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και επιθυμίας να μείνει ελεύθερος δεν ισχύουν. 

Δεν ισχύουν οι δηλώσεις Καμαρά στην Γαλλία

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο Μαντί Καμαρά στην Γαλλία περί άρνησής του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό «επειδή ο πρόεδρος θέλει να με δώσει στη Νότιγχαμ ενώ εγώ θέλω να μείνω ελεύθερος», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως έγινε γνωστό αυτές οι δηλώσεις δεν ισχύουν, όπως και όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της ίδιας ιστοσελίδας. Το κείμενο άλλωστε έχει ήδη αποσυρθεί. Ο Καμαρά ανέφερε μάλιστα ότι ουδέποτε μίλησε με κάποιον δημοσιογράφο και έκανε τέτοιες δηλώσεις, τις οποίες χαρακτήρισε ψευδείς. Το βράδυ της Πέμπτης (4/1) επιβεβαιωνόταν και από τον Ολυμπιακό, προφανώς κατόπιν επικοινωνίας με τον παίκτη, ότι δεν έγιναν ποτέ εκ μέρους του αυτές οι δηλώσεις.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια με τον Μαντί είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά όσα φέρεται να έχει δηλώσει στην Γαλλία δεν είναι αληθή. Για τον παίκτη υπάρχουν πάρα πολλά ρεπορτάζ στο εξωτερικό περί ενδιαφέροντος της Λιόν, της Σεβίλλης και γερμανικών ομάδων για την απόκτησή του.