Μαντί Καμαρά: «Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στη Νότιγχαμ»

Ο Μαντί Καμαρά σε δηλώσεις του στο γαλλικό «imedias.net» αποκάλυψε την επιθυμία του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Μαντί Καμαρά: «Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στη Νότιγχαμ»

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» φέρεται να βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι.

Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «imedias.net» φιλοξενεί δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων», στις οποίες ο παίκτης τονίζει ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο, τη στιγμή που το όνομά του φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Λιόν.

«Έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του.

Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Με δεδομένο αυτό, εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να με μπλοκάρουν από το να φύγω», φέρεται να είπε.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στην περίοδο που αγωνίστηκε στην Ιταλία και τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό:

«Το έκαναν ακόμα και με την Ρόμα, ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα λοιπόν είμαι στην θέση, όπου μπορώ να αποχωρήσω ως ελεύθερος».

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι λόγω της στάσης που κρατάει στην υπόθεση για το μέλλον του ο Καμαρά, τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων», με το περιβάλλον του παίκτη να εξηγεί αυτή την κατάσταση ως ένα είδος πίεσης.