Γρηγορίου: «Να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Γρηγορίου: «Να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 2-0 από τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τους λόγους που η ομάδα του έχασε το ματς, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και αν ήθελε κάποια πράγματα παραπάνω σε ορισμένους τομείς: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, γιατί ερχόμασταν με δύο πάρα πολύ σημαντικές απώλειες κεντρικών αμυντικών. Προφανώς είναι δύσκολο στην παρούσα φάση για μας να παίζουμε χωρίς αυτούς, αλλά ήταν υποχρεωτικό γιατί είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Παρ’ όλα αυτά στο α’ ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους διαδρόμους απέναντι σ’ έναν Παναθηναϊκό που έχει πάρα πολλές λύσεις και είναι ποιοτική ομάδα. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε το γκολ.

Στο β’ ημίχρονο ήταν γρήγορο και κρύο του γκολ Βιλένα στο 48’. Μετά τις τρεις αλλαγές προσπαθήσαμε κι εμείς να ρισκάρουμε να πετύχουμε ένα γκολ στο επιθετικό κομμάτι που δεν το είχαμε στο α’ ημίχρονο. Είχαμε 2 ευκαιρίες.

Γενικά θα έλεγα ότι θέλουμε να αυξήσουμε την ένταση στο παιχνίδι μας κυρίως όμως θέλουμε να πετυχαίνουμε πιο εύκολα γκολ και να δημιουργούμε πιο πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ».