Ντεσπόντοφ: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε!»

Ο Kίριλ Ντεσπόντοφ, παρά το ένα γκολ και τις τρεις ασίστ, στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ δεν στάθηκε στην ατομική του απόδοση λέγοντας ότι όλη η ομάδα πρωταγωνίστησε κι ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει ν΄αγωνίζεται.

Ντεσπόντοφ: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε!»

Αν και είχε συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ τoυ ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ (4-0) ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν θέλησε να περιαυτολογήσει και στάθηκε στην ομαδική αγωνιστική συμπεριφορά.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, με το ένα γκολ και τις τρεις ασίστ, είπε για το πιο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα:

«Νομίζω πρωταγωνίστρια ήταν όλη η ομάδα σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να παλεύουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για την αντίδραση του μετά το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ όταν πήγε να τον παρηγορήσει τον Αυστριακό τόνισε: «Έχω χάσει κι εγώ πέναλτι και ξέρω το συναίσθημα αυτό. Έτρεξα στον Στεφάν για να τον υποστηρίξω. Έτσι λειτουργεί η ομάδα μας, έτσι δουλεύουμε και αν στο μέλλον συμβεί αυτό σε μένα, είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο».

Mε τα πολλά μίλησε κι επί προσωπικού: «Εγώ αισθάνομαι συνεχώς όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι έχω ακόμη να δώσω πολλά στο παιχνίδι και θα γίνομαι συνεχώς καλύτερος».

Όσο για το εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη σημείωσε: «Πρέπει να δίνουμε πάντα το 100%. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το μεγάλο παιχνίδι της πόλης».