Με «αιχμή του δόρατος» τον Λάζαρο

Ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα (29/10, 19.30).

Με «αιχμή του δόρατος» τον Λάζαρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους Τσιμίκα και Μεριά. Έξω είναι και ο Τουρέ, τον οποίο τον τριγυρίζει μία ίωση και κατ’ επέκταση δεν μπορούσε να βοηθήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη την Δευτέρα (29/10, 19.30).

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βάσει των τελευταίων δοκιμών έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό που έχει προκύψει με τους τραυματισμούς των Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Ντουντελάνζ, ο Μαρτίνς σκοπεύει να κάνει το πολύ άλλες δύο-τρεις αλλαγές.

Ο Γιαννιώτης αναμένεται να πάρει τη θέση του Σα, ο Ομάρ του Τοροσίδη και μένει να φανεί αν θα παίξει ο Καμαρά (φαβορί) ή Νάτχο (αουτσάιντερ) στο πλευρό του Μπουχαλάκη.

Εν κατακλείδι, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, Ελαμπντελαουί και Κούτρη στα δύο άκρα της άμυνας, τους Σισέ – Βούκοβιτς στόπερ, τους Μπουχαλάκη και έναν εκ των Καμαρά ή Νάτχο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Χριστοδουλόπουλο και τους Ναουέλ – Ποντένσε στις δύο πτέρυγες της επίθεσης.