Πινέδα: «Να πετύχουμε κάτι παρόμοιο με την περσινή χρονιά»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για όσα ευελπιστεί από το 2024 και για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο (3/1, 19.00).

Πινέδα: «Να πετύχουμε κάτι παρόμοιο με την περσινή χρονιά»

O Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ν. Φιλαδέλφεια (3/1, 19.00) και για όλα όσα εύχεται να συμβούν σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο το 2024.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Cosmote TV»:

Για το 2024: «Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για όλους μας και στο προσωπικό επίπεδο και στο ποδοσφαιρικό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη το 2023 είναι κάτι που θα το θυμόμαστε. Σε ό,τι αφορά το 2024, έχουμε θέσει ακριβώς τους ίδιους στόχους. Έχουμε αυτή τη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι κάτι παρόμοιο για τη νέα χρονιά. Διανύουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα, είμαστε στα μισά, και όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε κάτι παρόμοιο τη νέα χρονιά.

Για το πώς ήταν να παρακολουθεί την ομάδα στο διάστημα που απουσίαζε και πως αισθάνεται τώρα: «Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά τη φετινή σεζόν. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν όσο καλά θα θέλαμε και αυτό μας έφερε σε μια πιο δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως, ξέρω και πιστεύω ότι ο κάθε ένας μας δίνει τον καλύτερό του εαυτό και προσπαθεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ομαδική δουλειά. Έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά, έχει να κάνει με την ένωση, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να συνεχίσουμε μπροστά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι, πλέον, καλύτερα. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι και να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι αλήθεια ότι στην έδρα του Βόλου δυσκολευτήκαμε. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το αυριανό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να δώσει ο κάθε ένας τον καλύτερό του εαυτό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή γιατί με τα θετικά αποτελέσματα μπορείς να βρίσκεσαι όσο ψηλότερα γίνεται».