Μασούρας: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Ο Γιώργος Μασούρας ευχήθηκε για το 2024 και τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με την Λαμία (3/1) και στον Κάρλος Καρβαλιάλ

Μασούρας: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV γα τον αγώνα της ομάδας του στην Λαμία (3/1-17.00) στην επανέναρξη της Super League. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε:

Για τους στόχους στη νέα χρονιά: «Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η υγεία και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους. Από κει και πέρα οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι είναι και ομαδικοί. Θα ήθελα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ωραία πράγματα στην Ευρώπη»

Για τον αγώνα με την Λαμία: «Προφανώς ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Θα επιδιώξουμε από την αρχή του παιχνιδιού να τους κατακτήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.


Για τη δουλειά του Κάρλος Καρβαλιάλ: «Ο προπονητής έχει δει διάφορα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στην ομάδα μας. Στον τρόπο της ανάπτυξης μας έχει αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι αρκετά κοντά μας και μας βοηθάει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».