Φτιάχνουν κλίμα στη Θεσσαλονίκη ενόψει Ολυμπιακού

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τους Πειραιώτες και στον Άρη ήδη ετοιμάζονται για το ματς της ερχόμενης Κυριακής.

Φτιάχνουν κλίμα στη Θεσσαλονίκη ενόψει Ολυμπιακού

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα προέχει αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό, όμως, στο μεγάλο λιμάνι έχουν στο μυαλό τους και τα επόμενα ματς. Ένα από αυτά είναι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή, ενώ προηγείται ο αγώνας Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Η αναμέτρηση με τον Άρη μπορεί να φαίνεται ότι είναι μακριά, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα βρει πολλές δυσκολίες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έφτασε έτσι τις τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι ήδη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει βαθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάκο Ερέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ρωτήθηκε για το ματς με τον Ολυμπιακό και το πως θα το αντιμετωπίσει.

«Δεν το έχω σχεδιάσει ακόμη, αυτό που προέχει είναι το Κύπελλο την Τετάρτη. Ελπίζω να έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω και να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια και να παίξουμε χωρίς φόβο και πρόσωπο με πρόσωπο με τους αντιπάλους. Υποχρέωσή μου είναι να είμαι πιο δυνατός απ’ όλους αύριο. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να έχουμε μια μεγάλη επιτυχία», απάντησε ο Ερέρα.

Είναι και αυτό ένα δείγμα πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στο ματς με τον Άρη. Ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται γι’ αυτό το παιχνίδι και φτιάχνουν κλίμα για ένα ματς πολύ σημαντικό στο οποίο θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Ίδιες συνθήκες ο Ολυμπιακός συνάντησε και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.