Προβληματισμένος Ουζουνίδης: «Στο πρώτο μέρος τρέχαμε πίσω από τον Άρη»

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στάθηκε περισσότερο στο κακό μέρος της ομάδας του, παρά το στο καλό, στο ματς με τον Άρη.

Προβληματισμένος Ουζουνίδης: «Στο πρώτο μέρος τρέχαμε πίσω από τον Άρη»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Ο Άρης είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει και ξεκινάει την ανάπτυξή του από πίσω. Εμείς δεν πιέζαμε σωστά και τρέχαμε συνέχεια πίσω από τον αντίπαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πουλάμε την μπάλα και να έχουμε νευρικότητα. Στο δεύτερο μέρος τα αλλάξαμε όλα αυτά. Δεν πρέπει όμως να παρασυρθούμε από το σκορ. Η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν πολύ άσχημη. Πρέπει να προβληματιστούμε. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά καλά και όχι 45».

Για τα στημένα και τη βελτίωση της ΑΕΚ, σχολίασε: Το αμυντικό κομμάτι είναι η συγκέντρωση που έχουν οι παίκτες. Στην επίθεση σημαντικό ρόλο παίζει το χτύπημα. Από εκεί και πέρα έχουμε τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν. Αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο.

Για τον Μπογέ: Ήταν ευκαιρία να ξεκινήσει και να πάρει ρυθμό. Είναι ένας παίκτης που τον θέλουμε κοντά στην ομάδα. Δεν έχω αμφιβολία για την ποιότητά του. Ατομικά βγάζει πράγματα, αλλά στο στιλ παιχνιδιού μας ακόμα δεν έχει φτάσει, θέλει κι άλλη δουλειά.

Στην ερώτηση αν δικαιολογείται η αντίδραση του Μάνταλου (σ. δέχθηκε κάρτα επειδή αντέδρασε όταν του έγινε σκληρό μαρκάρισμα), ξεκαθάρισε: «Όχι, θα πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα».

Τέλος, για τις άδειες κερκίδες είπε: Αν υπήρχε κόσμος θεωρώ ότι δεν θα υπήρχε τόση μεγάλη διάρκεια στο κακό μας ημίχρονο. Θα μας είχε σπρώξει.