ΟΦΗ: Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΠΑΟΚ  

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (2/1) στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της αυριανής (3/1) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΟΦΗ: Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΠΑΟΚ  

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και άσκηση τακτικής.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης (3/1). Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1).

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Μάιο του 2023, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης, Μοσκέρα.

O Αντρέας Καρώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Νίκο Χριστογεώργο να κάνει θεραπεία. Και οι δυο έμειναν εκτός αποστολής, όπως οι Νταν Γκλάζερ και Γιάννης Αποστολάκης, λόγω τραυματισμού, οι τιμωρημένοι, Φελίπε Γκαγιέγκος και Νίκος Μαρινάκης και ο Μάνουελ Καλαφάτης.