Ερέρα: «Να παίξουμε χωρίς φόβο με τον Ολυμπιακό»

Ο Πάκο Ερέρα δήλωσε στεναχωρημένος για τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και ανέλαβε την ευθύνη. 

Ερέρα: «Να παίξουμε χωρίς φόβο με τον Ολυμπιακό»

Σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό, Ο Ισπανός τεχνικός είπε πως θέλει οι παίκτες του να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους!

Στο αρχικό του σχόλιο σημείωσε: «Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο για εμάς. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος όμως ήμασταν μια ομάδα τελείως διαφορετική. Κάναμε αρκετά λάθη. Είμαι στεναχωρημένος. Πλέον θέλω στο επόμενο παιχνίδι μας να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αναλαμβάνω την ευθύνη, θέλω η κριτική να έρχεται σε εμένα και όχι στους παίκτες. Είναι δικιά μου δουλειά να πάρω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον. Είχαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Προσπαθώ η ομάδα να μπαίνει για να νικήσει και όχι για να πάρει ένα 0-0. Στόχος μου είναι ο Άρης να εξελιχθεί σε έναν χρόνο και να μπορεί να παίζει με αξιώσεις σε όλα τα παιχνίδια και με τους μεγάλους. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πιστέψουμε πιο πολύ στον εαυτό μας».

Σε ερώτηση τι μπορεί να αλλάξει έως το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται, τόνισε: «Ακόμη δεν έχω σχεδιάσει αυτό το παιχνίδι. Προηγείται ένα ματς στο Κύπελλο. Περιμένω όμως να έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω και να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Να παίξουν χωρίς φόβο, πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς τους αντιπάλους. Αυτή τη στιγμή είμαι «νεκρός», αλλά υποχρέωσή μου είναι αύριο να είμαι εγώ ο πιο δυνατός απ’ όλους. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.