Στη λίστα της Σέλτικ ο Σολμπάκεν, αλλά...

Η Σέλτικ έχει στη λίστα της τον Όλα Σολμπάκεν, αλλά προφανώς για το καλοκαίρι καθώς ο δανεικός στον Ολυμπιακό εξτρέμ της Ρόμα δεν μπορεί να παίξει φέτος σε άλλη ομάδα. 

Στη λίστα της Σέλτικ ο Σολμπάκεν, αλλά...

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Ρόμα, δεν έχει προσφέρει και είναι υπό συζήτηση η επιστροφή του στην ιταλική ομάδα με πρόωρη διακοπή του ετήσιου δανεισμού.

Ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σκωτία να είναι στη λίστα της Σέλτικ, αλλά προφανώς αυτό εάν ισχύει θα είναι για το καλοκαίρι.

Έχοντας παίξει αλλαγή στην αρχή της σεζόν σε ματς της Ρόμα με τη Βερόνα για τη Serie A, ο Σολμπάκεν δεν έχει δικαίωμα στην τρέχουσα σεζόν να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Ρόμα και του Ολυμπιακού.

Η Σέλτικ είναι σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τα όποια σενάρια για Σολμπάκεν έχουν βάση μόνο για το προσεχές καλοκαίρι, με τον παίκτη προφανώς και να απασχολείται από τώρα για το μέλλον του.

Στη Σκωτία υπάρχουν ήδη tweets που επεξηγούν στο κοινό της Σέλτικ ότι η ομάδα τους δεν μπορεί να πάρει τώρα τον Σολμπάκεν.