Ουζουνίδης: «Μεγάλο σκορ με μία μέτρια εμφάνιση»

Οι δηλώσεις των προπονητών, Ουζουνίδη και Ερέρα μετά το ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 4-0.

Ουζουνίδης: «Μεγάλο σκορ με μία μέτρια εμφάνιση»

Η ΑΕΚ διέσυρε τον Άρη με σκορ 4-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και έφτασε τους 16 βαθμούς και την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό από τον Μπογέ ενώ, την σκυτάλη πήραν οι Πόνσε και Λιβάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόνσε έβαλε 2 φορές το όνομα του στον πίνακα με τους σκόρερς. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός, σκόραρε στο 57' και στο 62' δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Λιβάγια στο 72ο λεπτό, για το τελικό 4-0.

Οι δηλώσεις:

Ουζουνίδης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άδεια σαν ομάδα, όπως ήταν και το γήπεδο. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί που πετύχαμε το γκολ. Η απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Ήμασταν αρκετά νευρικοί καθ΄όλη την διάρκεια του. Όλα αυτά τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Με λίγα λόγια ένα μεγάλο σκορ με μία μέτρια εμφάνιση».

Ερέρα: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μία ομάδα αγνώριστη. Με προβληματίζει ότι δεν παρουσιαστήκαμε αμυντικά όπως έχουμε παρουσιαστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η απουσία του Βέλεθ που είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας. Επιπλέον με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στο δεύτερο ημίχρονο».