Ο Ζέλσον, το Μουντιάλ και οι Ελ Κααμπί, Άμραμπατ

Η νίκη του Ζέλσον Μαρτίνς με την Πορτογαλία σε βάρος του Μαρόκου των Άμραμπατ και Ελ Κααμπί το 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ζέλσον, το Μουντιάλ και οι Ελ Κααμπί, Άμραμπατ

Στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 είχε συμπεριληφθεί από τον Φερνάντο Σάντος ο Ζέλσον Μαρτίνς και είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στη νίκη επί του Μαρόκου με 1-0, στο πλαίσιο του ομίλου της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς με τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για τον Ζέλσον αξίζει να αναφερθεί ότι αντίπαλοί του με το Μαρόκο ήταν δύο παίκτες που θα βρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ και ο συμπαίκτης του πλέον στον Ολυμπιακό, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε μπει και εκείνος αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην ενδεκάδα του Μαρόκου στο ματς του «Λουζνίκι» ήταν ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Και αλλαγή είχε περάσει ένας επίσης πρώην «ερυθρόλευκος, ο Μεντί Καρσελά.