ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα εξήγησε τους λόγους που δεν πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Ο Ράχμαν Μπάμπα με μήνυμα του στα social media εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να μην πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα εξήγησε τους λόγους που δεν πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Ο Ράχμαν Μπάμπα δεν θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής κάτι που ζήτησε ο ίδιος. Μάλιστα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε από τον Κρις Χιούτον να εξαιρεθεί από τις κλήσεις της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ράχμαν Μπάμπα:

«Ακούστε με, ήθελα απλώς να πω ότι η απόφαση να εξαιρεθώ από την εθνική ομάδα βασίστηκε αποκλειστικά σε ποδοσφαιρικούς λόγους και τίποτα άλλο.

Το να παίζω για τη χώρα μου θα είναι πάντα το υψηλότερο σημείο της καριέρας μου και κάθε φορά που είχα την τύχη να φορέσω τη φανέλα έδινα τα πάντα.

Τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να παλέψω με τραυματισμούς και αποθεραπείες και νιώθω ότι είναι καλύτερο προς το συμφέρον της καριέρας μου και της ομάδας να παίζω μόνο όταν δεν χρειάζεται να σκέφτομαι την ανάρρωση ή τον πόνο – ώστε να μπορώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό.

Η διάρκεια ζωής ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ μικρή και μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε αυτές τις σκληρές αποφάσεις για το συμφέρον του έθνους που αγαπάμε περισσότερο και για τη μεγαλύτερη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μας καριέρας .

Θα υποστηρίζω μέχρι τέλους την εθνική για να κερδίσουμε. Αλλά τώρα ας υποστηρίξουμε όλοι όποιον επιλέξει ο προπονητής γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι η Γκάνα που είναι πιο ψηλά απ' όλους.

Ο Θεός να ευλογεί την πατρίδα μας και να μας κάνει μεγάλους και δυνατούς».