Γκάρι Ροντρίγκες: «Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει ο Τερίμ»

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Φατίχ Τερίμ.

Γκάρι Ροντρίγκες: «Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει ο Τερίμ»

Το εγκώμιο του Φατίχ Τερίμ έπλεξε σε δηλώσεις του ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ανκαραγκιουτσού, είχε συνεργαστεί με το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού στη Γαλατασαράι και σε δηλώσεις του στα τουρκικά Μέσα, τόνισε:

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ έμπειρος, θα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό στα μάτια μου είναι πόσο ενδιαφέρεται για τους παίκτες του. Δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς, είναι πάντα δίπλα τους, τους καταλαβαίνει. Είναι κύριος και κρατά πάντα τον λόγο του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η διαχείριση των παικτών είναι το μεγαλύτερο προσόν του».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος πρόσθεσε:

«Όσον αφορά την ποδοσφαιρική φιλοσοφία, όταν ήμασταν μαζί στη Γαλατασαράι, παίζαμε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Γρήγορο ποδόσφαιρο που ασκεί μεγάλη ένταση και πίεση στον αντίπαλο. Αυτό είναι ένα στυλ που μου αρέσει πολύ, ταιριάζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, όπως η Γαλατασαράι και ο Παναθηναϊκός, πήραμε το πρωτάθλημα μαζί του δύο φορές στην Τουρκία και είχαμε πολύ καλή ομάδα».