Υπό παρακολούθηση ο Ναουέλ

Ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού θέλει να βρει ρυθμό με τους Πειραιώτες, ενώ στην πατρίδα του δεν τον ξεχνούν και παρακολουθούν την πορεία του.

Υπό παρακολούθηση ο Ναουέλ

Για τον Ματίας Ναουέλ η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν ένα μεγάλο κίνητρο. Ο Ισπανός εξτρέμ στην αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ ήταν αρκετά καλός και στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα του, αλλά όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του είναι λογικό να βρίσκει και ρυθμό.

Ο Ναουέλ είναι πειθαρχημένος στο γήπεδο ακολουθεί το πλάνο του προπονητή του κάτι που είχαμε δει και στο ματς με τη Μίλαν, στο Μιλάνο. Ο νεαρός εξτρέμ θέλει όσο τίποτα άλλο την καθιέρωση στον Ολυμπιακό, ενώ είναι μία περίπτωση που απασχολεί και τους συμπατριώτες του.

Είναι παίκτης που βρίσκεται υπό παρακολούθηση, λόγω της Εθνικής Ελπίδων. Έχει κάνει δύο συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας και στην Ιβηρική τον έχουν στα υπόψη τους. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τον παρακολουθούν οι άνθρωποι της Εθνικής Ελπίδων.

Αν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και βρει ρυθμό είναι πολύ πιθανό να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του με το οποίο έχει ήδη δύο συμμετοχές. Τον Ματίας Ναουέλ αυτή τη στιγμή τον απασχολεί να αρχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό. Υπάρχει ικανοποίηση από την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ, αλλά το θέμα είναι η διάρκεια. Ο Ισπανός εξτρέμ που στις 22 Νοεμβρίου γίνεται 22 ετών έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στον Ολυμπιακό και είναι μία περίπτωση που χρειάζεται λίγο χρόνο περισσότερο.