Φέρνει Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός!

Τον 28χρονο εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς φέρνει στην Ελλάδα σήμερα (1/1, 17.55) ο Ολυμπιακός!

Φέρνει Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός!

Μια… πρωτοχρονιάτικη έκπληξη επιφύλασσε στους φίλους του ο Ολυμπιακός, αφού στις 17.55 αναμένεται στην Ελλάδα ο 28χρονος εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος διεθνής (21 συμμετοχές με την Εθνική του) μετρά 140 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 27 γκολ και 30 ασίστ και ακόμη 129 με την Μονακό με 16 γκολ και 14 ασίστ ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί 12 φορές με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σκοράροντας ένα τέρμα.

Μάλιστα, είχε βρεθεί και στον δρόμο του Ολυμπιακού το 2017 στην φάση των ομίλων του UEFA ChampionsLeague πετυχαίνοντας και το μοναδικό γκολ της καριέρας του στην διοργάνωση.

Η τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο ματς με την Μονακό ήρθε στις 26 Φεβρουαρίου. Πήρε μέρος και σε φιλικά του καλοκαιριού. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν προπονούταν με τους «κομμένους» της Μονακό και δεν έχει συμμετοχή σε επίσημο ματς, καθώς - σύμφωνα με τα Γαλλικά ΜΜΕ - ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση γιατί δεν αποχώρησε το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Μονακό τα είχε βρει με Σαουδάραβες, αλλά ο παίκτης δεν τα είχε βρει στο οικονομικό με ομάδα από τον Περσικό Κόλπο και έμεινε στο Πριγκιπάτο.

Ο Μαρτίνς αναμένεται σήμερα (1/1) το απόγευμα (17.55) στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Κάρλος Καρβαλιάλ.