Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ, τα... κάλαντα στον Ρέντη και η προτροπή ενόψει Λαμίας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε... non stop με προπονήσεις στο ματς της Λαμίας και με ξεκάθαρες εντολές του Κάρλος Καρβαλιάλ ως προς τα όσα πρέπει να προσέξουν.

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ, τα... κάλαντα στον Ρέντη και η προτροπή ενόψει Λαμίας

Οι μέρες είναι εορταστικές, στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει οι ομάδες να κάνουν προπονήσεις τούτη την περίοδο ή να υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά και η Super League έχει μπει πλέον στους ρυθμούς που «χορεύουν» και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε «non stop» με προπονήσεις έως την Τετάρτη (3/1). Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ήθελε να ακούει για ρεπό, καθώς η Λαμία περιμένει την ομάδα του με σκοπό να υψώσει εμπόδια και να της κάνει ζημιά. Όπως έκανε δηλαδή και ο Ατρόμητος ή όπως προσπάθησε να κάνει και ο Πανσερραϊκός.

Τα κάλαντα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες θα τα ακούσουν στον Ρέντη, ενώ και ανήμερα Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα έχει προπόνηση.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση στους ποδοσφαιριστές του ότι τους περιμένει ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας στη Φθιώτιδα.

Πήρε την πρώτη «κρυάδα» με τον Πανσερραϊκό, πήρε τη δεύτερη με τον Ατρόμητο και δεν θέλει να μετατρέψει και τρίτο σερί παιχνίδι σε «θρίλερ».

Ο Καρβαλιάλ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί σε όλα. Και στη διατροφή τους, και στα κιλά τους, και τις ώρες που θα πέσουν για ύπνο. Ναι μεν διανύουμε περίοδο εορτών, αλλά υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπερ σημαίνει ότι άπαντες θα πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες της ομάδας και να μην παρεκκλίνει κανένας.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι όλα δείχνουν πως θα έχει στη διάθεσή του τον Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός φορ που την Κυριακή (31/12) θα ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων (ιατρικά και εργομετρικά), θα τεθεί στη διάθεσή του για να κάτσει έστω στον πάγκο στη Λαμία.

Αντιθέτως, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται ότι δεν προλαβαίνει και πάει ουσιαστικά για το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στις 7 Ιανουαρίου.

Κατά συνέπεια, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Γιόβετιτς.