Ολυμπιακός: Προσπάθεια να κλείσει άμεσα και ο στόπερ

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει εώς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να φέρει στην Ελλάδα και τον νέο κεντρικό αμυντικό.

Ολυμπιακός: Προσπάθεια να κλείσει άμεσα και ο στόπερ

Μετά τον επιθετικό Φραν Ναβάρο που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση, ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά μέτωπα για την ενίσχυσή του.

Στόχος του είναι να προχωρήσει στην απόκτηση χαφ, στόπερ και πιθανότατα εξτρέμ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται σε διαρκείς επαφές για έναν χαφ, ενώ θα επιχειρήσει έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να φέρει στην Ελλάδα και τον νέο στόπερ.

Τον έναν εκ των δύο για την ακρίβεια, μιας και πάντοτε στο μυαλό των Πειραιωτών υπάρχει ως σκέψη να αποκτηθεί - εφόσον παραστεί ανάγκη - και δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Προς το παρόν, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να «τσεκάρει» τον Τζάκσον Πορόζο και σίγουρα περιμένει κι εκείνος τα νέα από το μέτωπο των μεταγραφων, με τους Ζοακίμ και Λέο Περέιρα να εξακολουθούν να είναι στην κορυφή της ατζέντας.

Όπως έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες, ο Λέο Περέιρα είναι ο βασικός στόχος, αλλά και ο πιο δύσκολος απ’ όλους όσους κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Είναι σαφές ότι υπάρχουν κι άλλοι στόπερ που εξετάζονται από τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Πέδρο Άλβες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κοιτάζουν κυρίως περιπτώσεις από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία.