Κονσεϊσάο: «Είναι παίκτης του Ολυμπιακού πλέον ο Ναβάρο»

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φραν Ναβάρο, διά στόματος του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Κονσεϊσάο: «Είναι παίκτης του Ολυμπιακού πλέον ο Ναβάρο»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του με την μορφή δανεισμού ο Φραν Ναβάρο, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας μετά τη νίκη (1-0) της Πόρτο με την Τσάβες για τη 15η αγωνιστική της Primeira Liga υπογράμμισε πως:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη», είπε σε ζωντανή σύνδεση στο Sport TV και αργότερα στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε: «Θα είναι μέρος του Ολυμπιακού. Μιλάω μόνο για αυτούς που είναι εδώ».

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως θα πληρώσουν 250.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει και προαιρετική οψιόν αγοράς στα 7.5 εκ. ευρώ, με την Πόρτο να διατηρεί το 10% των δικαιωμάτων του παίκτη.

O 25χρονος, ο οποίος σημείωσε 33 γκολ σε 66 συμμετοχές με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε -επίτευγμα που αποτέλεσε το... εισιτήριο μεταγραφής του στην Πόρτο μεταγράφηκε φέτος στους Δράκους, όπου δεν μπόρεσε να... βρει θέση στην επίθεση (6 συμμετοχές, 1 γκολ), λόγω της παρουσίας των Ταρεμί, Εβανίλσον και Τόνι Μαρτίνεθ.