Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνει δεκάρι

Μια από τις θέσεις που ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο ψάξιμο και όλα δείχνουν πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι αυτή του επιτελικού μέσου.

Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνει δεκάρι

Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά δεκάρι, τον παίχτη που θα μπορεί να δώσει λύσεις και επιλογές πίσω από τον φορ, έχοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και την ευχέρεια να δει γήπεδο και να παίξει κάθετα.

Ο Φέντε Βίκο δεν έπιασε και λίγες ημέρες πριν ήρθε και το τυπικό «διαζύγιο» αποτελώντας πια παρελθόν με τους κιτρινομπλέ να αναζητούν αυτόν που μαζί με τον Χουλιάν Μπαρτόλο θα καλύψει την θέση «10».

Το όνομα του Κούρτιτς έχει έρθει στην επιφάνεια μέσα από δημοσιεύματα ωστόσο ο 34χρονος Σλοβένος είναι «8» που μπορεί να παίξει και στο «10» με τον Αστέρα Τρίπολης να ψάχνει παίχτη με πιο επιθετικές αρετές με έφεση στην δημιουργία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο «10» που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των «κιτρινομπλέ» και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται με προσοχή.

Για την ώρα τόσο για το θέμα του επιτελικού μέσου όσο και για αυτό του Γιάσμιν Κούρτιτς δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και μένει να δούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.