ΟΦΗ: Σε προτεραιότητα η απόκτηση εξτρέμ

Η απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά είναι η προτεραιότητα του ΟΦΗ που εκτός του Ντάουντα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης.

ΟΦΗ: Σε προτεραιότητα η απόκτηση εξτρέμ

Οι μεταγραφικές ανάγκες του ΟΦΗ είναι δεδομένες και εκπεφρασμένες διά στόματος του Πέπε Μελ ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση εξτρέμ, επιθετικού και στόπερ.

Το σημείο που υπάρχει το μεγαλύτερο κενό, είναι οι θέσεις των εξτρέμ εκεί όπου πλέον μετά την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας ο μοναδικός παίκτης που καλύπτει τις προδιαγραφές είναι ο Σαντιάγκο Μοσκέρα. Στον ΟΦΗ έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και πέραν του ονόματος του Μο Ντάουντα, δεν έχει διαρρεύσει κανένα άλλο.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γκανέζο εξτρέμ είναι δεδομένο, αποτελεί επιλογή του Πέπε Μελ από την Ισπανία όπου ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά. Το όνομα του Μο Ντάουντα βρίσκεται στην λίστα του Ισπανού προπονητή που αποτελεί προσωπική του επιλογή και το ότι βγήκε προς τα έξω το όνομα του 28χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει και την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Πέπε Μελ για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.