Αστέρας Τρίπολης: Υπέγραψαν τρεις επαγγελματικό συμβόλαιο

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν τρεις ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης. 

Αστέρας Τρίπολης: Υπέγραψαν τρεις επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε την ευκαιρία σε τρία παιδιά των ακαδημιών του να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τους Γιώργο Μποτόπουλο, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη και Γιώργο Καραγλάνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψαν τρία ακόμη παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Μποτόπουλο, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη και Γιώργο Καραγλάνη.

Τους τρεις ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε στην επαγγελματική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Μποροβήλου: «Η σημερινή ημέρα είναι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ημέρα χαράς, υπερηφάνειας, αλλά θα έλεγα και ιστορική, διότι ανάμεσα στους τρεις νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες μας είναι και δύο παιδιά από την Αρκαδία. Ο Γιώργος Μποτόπουλος, τον οποίο θυμάμαι από μικρό παιδί στις Ακαδημίες μας, από συνοδός ποδοσφαιριστών να φτάνει μέχρι την επαγγελματική ομάδα και ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης. Μαζί με τον Γιώργο Καραγλάνη τούς υποδεχόμαστε στην επαγγελματική ομάδα, με μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντί τους. Η ποδοσφαιρική πρόκληση τώρα είναι που αρχίζει για τους ίδιους, χρειάζεται δουλειά, αφοσίωση, θέληση και φυσικά τη συμπαράσταση όλων μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει τα παιδιά του, αυτά που βγαίνουν από τα σπλάχνα του και συνεχίζει να επενδύει στα Τμήματα Υποδομής με συνέπεια και μεγάλο όραμα για το μέλλον. Παιδιά σας ευχόμαστε καλή επιτυχία».