Ελεύθερος από τη Λέγκια ο Ρόουζ - Προ των πυλών η ανακοίνωση από τον Άρη

Ελεύθερος έμεινε και επίσημα από τη Λέγκια Βαρσοβίας ο Λίντσεϊ Ρόουζ που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τον Άρη.

Ελεύθερος από τη Λέγκια ο Ρόουζ - Προ των πυλών η ανακοίνωση από τον Άρη

Προ των πυλών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Λίντσεϊ Ρόουζ από τον Άρη που έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο αμυντικός από τον Μαυρίκιο βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωσή του για την αποδέσμευσή του από τη Λέγκια:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες, του παρελθόντος και του παρόντος, που συνεργάστηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Πολωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολλά τμήματα που στήριξαν την ομάδα. Εκτιμώ πολύ τους υπαλλήλους του συλλόγου που εργάζονται καθημερινά για το καλό της Λέγκια, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της κουζίνας και των ανθρώπων που φροντίζουν για την καθαριότητα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήσασταν και είστε καταπληκτικοί. Μου δώσατε πολλή ενέργεια. Εύχομαι η Λέγκια να κερδίσει τρόπαια, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Η Βαρσοβία είναι μια όμορφη πόλη, γνώρισα πολλούς φίλους εδώ. Εύχομαι στην κοινότητα της Λέγκια ό,τι καλύτερο».