Ολυμπιακός: Η επιστροφή των παικτών στον Ρέντη και η αγωνία για Ελ Αραμπί

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης (28/12) στις προπονήσεις και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος με την ΑΕΚ (7/1) και όχι με τη Λαμία (3/1).

Ολυμπιακός: Η επιστροφή των παικτών στον Ρέντη και η αγωνία για Ελ Αραμπί

Ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη άδεια για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης (28/12) στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για να τον έχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» την προσεχή Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μαροκινού επιθετικού, ο οποίος πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στις 7 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη παρά στη Φθιώτιδα.

Από εκεί και πέρα, το σημαντικό για τον Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ότι επέστρεψαν άπαντες στον Ρέντη, πλην φυσικά του Γκουστάβο Σκάρπα που συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στο ματς της Τετάρτης (3/1) τον Νίκολας Φρέιρε, ενώ σιγά-σιγά προπονείται ο Τζάκσον Πορόζο, αλλά λογικά δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στη Λαμία.