Πανσερραϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Πανσερραϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Πανσερραϊκός μετά και την άδεια των Χριστουγέννων. Η ομάδα των Σερρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Πανσερραϊκός αναφέρει: «Μετά την Χριστουγεννιάτικη άδεια που έδωσε σε όλους την ευκαιρία να περάσουν τις εορταστικές ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να πάρουν ανάσες, να γεμίσουν μπαταρίες και να καθαρίσουν το μυαλό τους, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι παίκτες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι “κόκκινοι” είχαν ραντεβού με τον Πάμπλο Γκαρσία και το τεχνικό τιμ και αφού προηγήθηκαν οι σχετικές ευχές, εστάλη το μήνυμα πως πλέον πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στα επικείμενα κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια.

Το νέο πρόσωπο στην ομάδα ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έφτασε στις Σέρρες και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κόκκινα και πλέον περιμένει τον ερχομό του 2024 για να μπορέσει να τεθεί και επίσημα στη διάθεσή του προπονητή του.

Με αυτή την προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Πέμπτη 04/01, 17:00) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για τα “λιοντάρια” μέχρι την match day.

Για τον αγώνα στο Αγρίνιο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπεργκστρέμ, όπως και οι Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο. Οι δύο τελευταίοι έχουν ήδη ενταχθεί στην προετοιμασία των Εθνικών ομάδων του Ουζμπεκιστάν και της Μπουρκίνα Φάσο προκειμένου να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ασίας και στο Κύπελλο Αφρικής αντίστοιχα και θα απουσιάσουν σίγουρα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου όταν και ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και στη συνέχεια αναλόγως της πορείας τους.

Τέλος, οι Τόμας Χάγιεκ και Άντριαν Κολομπίνο έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας».