Αυτόν τον Λάζαρο δεν τον φοβάσαι

Στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ μπορεί να μην σκόραρε ο 31χρονος άσος, αλλά η απόδοση του μόνο χαμόγελα σκόρπισε.

Αυτόν τον Λάζαρο δεν τον φοβάσαι

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην επίθεση του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ. Ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών έχει μείνει χωρίς γκολ γι’ αρκετό διάστημα, όμως, στο μεγάλο λιμάνι δεν ανησυχούν καθόλου και μάλιστα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα του.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ ο Λάζαρος όχι απλά ανταποκρίθηκε άψογα στον ρόλο του, αλλά από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε. Η απόδοση του 31χρονου άσου σκόρπισε χαμόγελα στον Μαρτίνς παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο έχει 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες με πολύ καλά τελειώματα που του τα έχει βγάλει ο πορτιέρε της Ντουντελάνζ. Στην επανάληψη ο Χριστοδουλόπουλος είχε την ευκαιρία που μετά από καραμπόλα στον πεσμένο τερματοφύλακα της Ντουντελάνζ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εν ολίγοις ήταν πολύ δραστήριος, με καλές τοποθετήσεις, μέσα στις φάσεις και με καλά τελειώματα. Το ότι δεν ήρθε το γκολ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί ωστόσο να προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα. Αντίθετα αυτόν τον Λάζαρο δεν τον φοβάσαι, διότι δείχνει πως φλερτάρει με το γκολ και είναι θέμα χρόνου να έρθει αυτό.