Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ζητώντας του να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και να βοηθήσουν τον Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, λέγοντάς τους ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα χαροποιήσει και τον ίδιο, ενώ ζήτησε να υποστηρίξουν τον νέο τους προπονητή Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπα ο Σέρβος τεχνικός, όπως μεταφέρθηκαν στον αέρα του ΣΠΟΡ FM:

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, τη δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη.Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».