Ολυμπιακός: Μπορεί να γίνει του Σολμπάκεν

Τι ακριβώς σκέφτεται ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Όλα Σολμπάκεν σύμφωνα με τους Ιταλούς. 

Ολυμπιακός: Μπορεί να γίνει του Σολμπάκεν

H αλήθεια είναι ότι η είδηση ότι ο Όλα Σολμπάκεν δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και πως επιδίωξη των Πειραιωτών είναι να διακοπεί ο δανεισμός του, δεν ήχησε ευχάριστα στους ανθρώπους της Ρόμα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ενθουσιαζόταν στην ιδέα να πάρει πίσω έναν ποδοσφαιριστή που ούτως ή άλλως δεν τον είχε στα πλάνα του, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει το καλοκαίρι να παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει καθημερινά στην προπόνηση όλους τους παίκτες που υπολογίζει και όχι ποδοσφαιριστές για να συμπληρώνουν απλώς τα προγράμματα.

Χθες η «Corriere dello Sport» αφού χαρακτήρισε «κάκιστη» την περίοδο του Σολμπάκεν στο λιμάνι, επιβεβαίωνε ότι στη Ρόμα είναι ενήμεροι για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τον Νορβηγό εξτρέμ.

Άλλα ιταλικά Μέσα σημείωσαν ότι είναι προτιμότερο να επιστρέψει στη Ρώμη και να τον παρακολουθεί καθημερινά ο Μουρίνιο έστω στις προπονήσεις παρά να μείνει στην Ελλάδα και να μην υπάρχει η παραμικρή εικόνα είτε σε επίπεδο αγώνων, είτε σε επίπεδο προπονήσεων στον Ρέντη. Μην ξεχνάμε ότι είναι περιουσιακό στοιχείο των «τζιαλορόσι» και από το να βολοδέρνει στην Ελλάδα, είναι καλύτερο για εκείνους να τον έχουν στα πόδια τους. Εν ολίγοις, θεωρούν ότι το λιγότερο κακό για τον Σολμπάκεν θα είναι να επιστρέψει στην «Αιώνια Πόλη» από το να παραμείνει στον Ρέντη.