Ολυμπιακός: Η Λιόν δεν αστειεύεται με τον Μαντί Καμαρά

Επιβεβαιώνεται και από πηγές στην Γαλλία ότι η Λιόν έχει σκοπό να κάνει την προσπάθειά της για τον Μαντί Καμαρά, αλλά με σκοπό να τον κλείσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Η Λιόν δεν αστειεύεται με τον Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να λύσει τις επόμενες μέρες μόνο τα ζητήματα που αφορούν τη μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο. Ένα από τα θέματα που σκόπευε να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, είχε να κάνει και με τις ανανεώσεις συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών του.
Ο Μαντί Καμαρά ανήκει στην κατηγορία των παικτών που τυπικά από 1η Ιανουαρίου 2024 έχουν το δικαίωμα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν ως ελεύθεροι με ορίζοντα την 1η Ιουλίου του 2024.

Εδώ και μέρες το «ΦΩΣ» έχει επισημάνει ότι «κάτι» τρέχει από την πλευρά της Λιόν με τον Αφρικανό χαφ. Ότι τον έχει βάλει στο «σημάδι» και ήδη ακούγονται διάφορα σενάρια περί πρόθεσής της να του προσφέρει ένα συμβόλαιο της τάξης άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν από πηγές στη Γαλλία που είναι πολύ κοντά στους «λιονέ», ότι η Ολιμπίκ δεν αστειεύεται με τον άσο από την Γουινέα. Όντως τον θέλει σαν τρελή και ο στόχος της δεν είναι να τον πάρει μεσούσης της σεζόν, αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι δίχως να πάρει φράγκο ο Ολυμπιακός.

Πράγματι, τα ποσά που ακούγονται περί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως είναι ένα ποσό που μπορεί να το προσφέρει η Λιόν. Μάλιστα, λέγεται ότι είναι διατεθειμένη μαζί με τα μπόνους να φτάσει η προσφορά κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η ουσία είναι ότι η Λιόν τον θέλει πολύ και το γνωρίζουν οι... πέτρες στη νοτιοανατολική Γαλλία. Πού θα κάτσει η μπίλια; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι μονίμως σε ανοικτή γραμμή με τον Μαντί για να βρεθεί η χρυσή τομή και να ανανεωθεί η συνεργασία τους.