Οι μεγάλες μάχες Τερίμ – Καρβαλιάλ

Ο Φατίχ Τερίμ θα αντιμετωπίσει και στην Ελλάδα τον Κάρλος Καρβαλιάλ, όπως είχε συμβεί στην Τουρκία πριν από δώδεκα χρόνια. Τότε Γαλατά – Μπεσίκτας, τώρα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Οι μεγάλες μάχες Τερίμ – Καρβαλιάλ

Συναντώνται ξανά ως αντίπαλοι μετά από δώδεκα χρόνια ο Φατίχ Τερίμ και ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με το πρώτο τους ραντεβού να είναι προγραμματισμένο στις 10/1 όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και εκείνος που πρόσφατα ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχαν αναμετρηθεί σε ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης τη σεζόν 2011-12 όταν ο Καρβαλιάλ ήταν προπονητής της Μπεσίκτας και φυσικά ο Τερίμ στην Γαλατά.

Στον πρώτο γύρο ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς γκολ και στην έδρα της Γαλατά ο Τερίμ είχε πανηγυρίσει στις καθυστερήσεις όταν ο Ελάντερ (που είχε ανοίξει και το σκορ) έκανε με κεφαλιά το τελικό 3-2.

Παίκτης του Τερίμ τότε στην Γαλατά ήταν ο Άλμπερτ Ριέρα και του Καρβαλιάλ στην Μπεσίκτας ο Ρικάρντο Κουαρέσμα που είχε κάνει τις ασίστ στο 3-2.

Την επόμενη σεζόν ο Καρβαλιάλ είχε δουλέψει στην Μπουγιουκσεχίρ και σε εντός έδρας ματς είχε χάσει από την Γαλατά (1-3).