ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Άμραμπατ

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Νορντίν Άμραμπατ να λαμβάνει κανονικά μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, ενώ μέχρι το Σαββατοκύριακο προβλέπονται μέχρι και πέντε επιστροφές ακόμα.

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Άμραμπατ

Επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ μετά την διακοπή των Χριστουγέννων και ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Βόλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το τετραήμερο ρεπό που έδωσε σε όλους ο Αργεντινός τεχνικός.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με στόχο να επιστρέψουν δυναμικά στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και τα ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση ο Αλμέιδα είδε τον Νορντίν Άμραμπατ να προπονείται κανονικά για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία αφού απουσίασε σε Αγρίνιο και Σέρρες.

Από κει και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ένας κύκλος επιστροφών περισσότερων παικτών σε προπονήσεις, όμως για την ώρα μόνο ο Μαροκινός είναι διαθέσιμος ξανά.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο προβλέπονται μέχρι και πέντε επιστροφές ακόμα.

Υπενθυμίζεται πως εκτός παραμένουν οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ροντόλφο Πισάρο, Έκι Πόνσε, Αλεξάντερ Κάλενς και ο Σέρχιο Αραούχο.