Παναθηναϊκός: Το κανάλι του Ατζούν θέλει τα δικαιώματα των αγώνων

Λόγω της επικείμενης πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό το συνδρομητικό κανάλι ΕΧΧΕΝ ιδιοκτησίας του Τούρκου παραγωγού θέλει τα δικαιώματα των αγώνων στην Τουρκία

Παναθηναϊκός: Το κανάλι του Ατζούν θέλει τα δικαιώματα των αγώνων

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η επικείμενη έλευση του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αφού ο 70χρονος προπονητής αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Όπως όλα δείχνουν, ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να διαδεχθεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι των «πράσινων», επιβεβαιώνοντας με δηλώσεις του στη «Hurriyet» το γεγονός πως ήρθε σε συμφωνία με το «τριφύλλι» και πως αύριο (27/12), θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, το ενδιαφέρον στην Τουρκία για τον Φατίχ Τερίμ και το προπονητικό του μέλλον είναι μεγάλο.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι πως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Μουσταφά Γκιοκσέλ, η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα, ΕΧΧΕΝ, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του Παναθηναϊκού!