Ολυμπιακός: Αποφασισμένη η Λιόν για Καμαρά

Πληροφορίες για διάθεση προσφοράς συμβολαίου άνω του 1,5 εκατ. ευρώ 

Ολυμπιακός: Αποφασισμένη η Λιόν για Καμαρά

Η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν να κάτσουν να συζητήσουν μεταξύ άλλων με τον Μαντί Καμαρά για το θέμα του συμβολαίου του. Είναι δύσκολο να γίνει τούτη την περίοδο μία κουβέντα μαζί του, καθώς απουσιάζει στη Γουινέα λόγω του οικογενειακού του προβλήματος. Οι πληροφορίες ωστόσο από την Γαλλία αναφέρουν ότι η Λιόν «καραδοκεί».

Το ίδιο και η Φενέρμπαχτσε που τον παρακολουθεί στενά από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η Ολιμπίκ έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Δεν είναι τόσο απλό βέβαια να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, καθώς ο Μαντί Καμαρά έχει αποφασίσει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Βάσει των όσων προκύπτουν πάντως από τη Γαλλία, η Λιόν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που είναι κατά πολύ πάνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Έχουν ακουστεί διάφορα για τις απαιτήσεις του Αφρικανού χαφ, ακόμη και για απαιτήσεις που ξεπερνούν τα χρήματα που θα μπορούσε να βρει στην Ελλάδα. Φρόνιμο είναι να περιμένουμε και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει, ο Μαντί έχει όλη την καλή διάθεση να μιλήσει με τους Πειραιώτες και ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές, αλλά υπάρχουν «Σειρήνες» από το εξωτερικό που μπορούν να προσφέρουν συμβόλαια που ενδεχομένως δεν θα το βρει στον Ολυμπιακό.

Έχει πολύ ψωμί η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο Αφρικανός χαφ δεν ξεχνάει κιόλας ποια ομάδα ήταν εκείνη που τον έβγαλε στον «αφρό», παίρνοντάς τον από τη Β’ Γαλλίας και δίνοντάς του τη δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.