Επιμένουν στην Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κουρμπέλη»

Επιμένουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον Δημήτρη Κουρμπέλη της Τραμπζονσπόρ.

Επιμένουν στην Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κουρμπέλη»

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ, με τα Μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να συνεχίζουν να τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας μέσος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο σύλλογο της Τραπεζούντας, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Την τρέχουσα σεζόν ωστόσο, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της ομάδας του και έχει πάρει μέρος σε μόλις πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή αναφέρεται το «takvim.com.tr», που τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον και μάλιστα ετοιμάζει και πρόταση για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει και το μέγεθος της προσφοράς που πρόκειται να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Την ίδια στιγμή, μένει να φανεί και η στάση που θα κρατήσει η Τραμπζονσπόρ, αλλά και τα χρήματα που αξιώνει ο σύλλογος για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Κουρμπέλη, αν και εκτιμάται ότι η τουρκική ομάδα θα είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη αν ικανοποιηθεί οικονομικά.