ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά - Νο1 στόχος το δεξί μπακ

Η απόκτηση δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ είναι η Νο1 προτεραιότητα για τον Ιανουάριο με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν σκέψεις και για προσθήκη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. 

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά - Νο1 στόχος το δεξί μπακ

Πριν ο ΠΑΟΚ αναρριχηθεί στην κορυφή της Super League 1, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει υπόσχεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου για ενίσχυση του ρόστερ μέσα στον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» είχε τονίσει πως θα γίνουν μεταγραφές έτσι ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί και στις τρεις διοργανώσεις.

Μία από τις προτεραιότητες που έθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Μία υπόθεση που την ψάχνουν πολύ στον «Δικέφαλο του Βορρά», με πρώτο στόχο τον Γουίλιαμ της Κρουζέιρο και στη συνέχεια ακολούθησε ο Χασιόκα της Σεντ Τρούιντεν, ενώ τελευταία ρεπορτάζ τον θέλουν κοντά στον Βαλεντίν Ροσίερ της Μπεσίκτας.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να υπάρξει και μία κίνηση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με στόχο να παίρνουν ανάσες ο Τάισον και ο Ζίβκοβιτς. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί, είναι και ο Λημνιός, που ξέρει την «ασπρόμαυρη» κατάσταση.