Ολυμπιακός: Το περίεργο όταν λείπουν Καμαρά και Φορτούνης

Η απουσία των Μαντί Καμαρά και Κώστα Φορτούνη από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού επηρεάζει πολύ την ομάδα του Πειραιά και τα αποτελέσματα της.

Ολυμπιακός: Το περίεργο όταν λείπουν Καμαρά και Φορτούνης

Δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απουσίαζαν ταυτόχρονα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η απουσία του Μαντί Καμαρά και του Κώστα Φορτούνη την ίδια στιγμή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τη φετινή ομάδα του Πειραιά.

Δημιουργεί μάλιστα και μία περίεργη ιστορία η απουσία των δύο ποδοσφαιριστών που επιβεβαιώνει ότι αμφότεροι επηρεάζουν πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μαντί και Φορτούνης δεν είχαν παίξει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα τότε ο Αφρικανός χαφ είχε λείψει λόγω τιμωρίας και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του ροτέισον. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 69' εκείνης της αναμέτρησης με σκόρερ τον Φορτούνη.

Ο Μαρτίνεθ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον αρχηγό της ομάδας στο 63ο λεπτό και άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης. Μέχρι εκείνο το σημείο το 0-0 παρέμενε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Και στο Περιστέρι απουσίαζαν οι δύο ποδοσφαιριστές με το ματς να μένει στο 0-0. Επί της ουσίας για 3,5 ημίχρονα ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς Μαντί και Φορτούνη και δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν δέχτηκε και γκολ βέβαια κάτι που έχει συμβεί και στα δύο ματς που δεν έπαιξε ο αρχηγός.