«Δύσκολο να κρατήσει η Φλαμένγκο τον Περέιρα λόγω Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία η Φλαμένγκο είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Λέο Περέιρα από τη στιγμή που ασχολείται με τον παίκτη ο Ολυμπιακός.

«Δύσκολο να κρατήσει η Φλαμένγκο τον Περέιρα λόγω Ολυμπιακού»

Βουίζει η Βραζιλία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα, το οποίο δεν είναι φιλολογικό και είναι αρκετά σοβαρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα του καφέ οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και το θέμα φαίνεται ότι θα προχωρήσει άμεσα.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Γκι Σαβιέρ αναφέρει ότι η Φλαμένγκο είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον παίκτη λόγω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει ο Ολυμπιακός.

«Από τη στιγμή που υπήρξε επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα είναι δύσκολο να τον κρατήσει η Φλαμένγκο. Ήδη ο παίκτης είχε απορρίψει μία πολύ καλή πρόταση εν μέσω της σεζόν και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική και την πιθανότητα να παίξει στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.