Εκτελεστικός Διευθυντής Ατλέτικο Μινέιρο: «Θα μας δώσει αξία ο Σκάρπα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γκουστάβο Σκάρπα ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Αλέτικο Μινέιρο που δεν επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του παίκτη.

Εκτελεστικός Διευθυντής Ατλέτικο Μινέιρο: «Θα μας δώσει αξία ο Σκάρπα»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας, Ροντρίγκο Καετάνο μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή. Ο παράγοντας των Βραζιλιάνων δεν θέλησε να επιβεβαιώσει πως έχει κλείσει η μεταγραφή του Σκάρπα, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

«Είναι ένας παίκτης φοβερά ευέλικτος στο που μπορεί να παίξει. Μπορεί να ανταποκριθεί σε παραπάνω από έναν ρόλους. Είναι όμως θεαματικός και στο σετ παιχνίδι. Όμως μιλάω μόνο θεωρητικά για έναν παίκτη που δεν είναι δικός μας», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας τόνισε πως θα δώσει μεγάλη αξία στην ομάδα: «Θα μας μας δώσει μεγάλη αξία ως ομάδα. Η ομάδα μας ήδη είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ψάχνουμε για παίκτες που θα μας δώσουν έξτρα αξία και ποιότητα και όχι να συμπληρώνουν την ομάδα. Ένας υψηλού επιπέδου παίκτης βελτιώνει τρομερά μία ομάδα και αυξάνει τις πιθανότητες της νίκης της».